REACTIES

Beste Rudolf en Patricia,
Wij willen jullie nogmaals bedanken dat mede dankzij jullie, ons huwelijksfeest een onvergetelijke is geworden.
We hebben veel complimenten ontvangen over de muziek. Zo ook de hoteleigenaar, welke jullie hebben ontmoet bij de ontvangst was onder de indruk. Ik heb hem beloofd te zorgen voor wat reclame materiaal van jullie, zodat hij jullie kan promoten bij toekomstige feestgangers!

met vriendelijke groet
Ineke en Ton Noorda-Habers

Hoi Rudolf,
Mijn man had over jullie gehoord van iemand uit het dorp. Toen gingen we luisteren en vonden we jullie erg leuk en goed klinken

M.v.g
Yvonne Scholten

Hallo Rudolf en Patricia,
Wij vonden jullie helemaal te gek wat een fijne muziek en mooie zangstemmen. Wij hebben echt oprecht van jullie genoten en ik zal het niet nalaten om jullie bij andere te promoten hartelijk dank.

groet ed en arda

Beste Love Shack,
We hebben jullie zien optreden op een bruiloft in Alkmaar. Nu gaan we zelf trouwen en zijn benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor ons huwelijksfeest.
Groet, Wouter en Anouk

Hoi Rudolf en Patricia,
Op 15 oktober 2016 mochten wij ons 25 jarig huwelijk vieren. Een feest zonder goede live muziek was voor ons onmogelijk. Dus... op zoek naar een compacte band die goed kan inspelen op wat het publiek wil en goed kan schakelen tussen stijlen. We kwamen toen uit op Love Shack.
En, we kunnen met veel plezier Love Shack aanbevelen. De sfeer die zij realiseerden was heel goed. Zacht als het zacht moet, hard als dat gewenst is, alle muziekstijlen goed aanvoelen. Kortom heerlijk.

Rudolf en Patricia, dank voor jullie onvergetelijke bijdrage aan ons schitterende feest !!
Jan Willem en Nelly de Lange Mijnsheerenland

Hallo Rudolf, Nogmaals bedankt voor jullie geweldige optreden. De eigenaar vond jullie muziek en zang ook mooi. Heeft ons gevraagd naar jullie band naam en de gevraagde kosten. Heb hem het bedrag verteld. Viel hem mee. Dus wie weet kunnen jullie vaker gevraagd worden bij Stania State voor een feestje.

Groetjes, Herman en Anna

Hallo Love Shack,

Zangkoor C'est la vie wil jullie hartelijk bedanken voor jullie muzikale bijdrage aan ons vijftienjarig jubileum afgelopen vrijdag. Met jouw muzikale en technische kennis, Rudolf en de stem en het enthousiasme van Patricia vormen jullie een perfect duo. Jullie voelden de sfeer perfect aan.
Jullie speelden ook geweldig in op de verzoeknummers die aangevraagd werden. Kortom jullie hebben een prachtige bijdrage geleverd voor het slagen van onze feestavond, waarvoor nogmaals hartelijk dank.

Hartelijke groeten van de Evenementencommissie van C'est la vie
Ingrid, Joke, Yolande, Ineke en Cora

Hallo Rudolf en Patricia,

Wij vonden het een erg geslaagd feest en jullie muziek is bij ons en bij onze gasten zeer enthousiast ontvangen. Dus wie weet nog eens; tot ziens!

groeten van Martin en Lettie

Hallo Rudolf,

Wij hebben ons geweldig vermaakt op ons feest en genoten van alle muziek. Bijgaand een paar foto's die er zijn gemaakt.

Hartelijke groeten, Ruud

Beste rudolf,
Iedereen vond jullie een goeie band en wij hebben ook van julie genoten. Mede dankzij jullie hebben wij een super bruiloft gehad. groeten joyce en dook lute

Hallo

We hebben jullie zien spelen op het feestje van de fam Jansen. Was heel erg leuk.
Graag voor ons personeelsfeest op 21 november zouden we het leuk vinden als jullie komen spelen tot een uur of 24 uur.

Groeten,
Esther

Hallo Rudolf,

Wij hebben enorm genoten van jullie optreden op onze bruiloft. ik Had begrepen dat Jeroen nog gefilmd was tijdens het liedje van Mooi Wark haha. Zou ik dat filmpje misschien ook kunnen krjjgen?

Gr Hilda

Hallo Rudolf,

Bij deze de foto's van jullie tijdens ons feest en een sfeerbeeld van het feest. Deze week nog eens complimenten ontvangen over jullie optreden van familie en vrienden en ook de zaaleigenaar was erg positief. Succes met de nieuwe site en een fijne jaarwisseling en een muzikaal 2016 toegewenst!

Groetjes,
John & Brigitte

Hoi Rudolf,

Ik vond het ook een super optreden van jullie. Ik krijg nog foto's van mijn dochter toegestuurd. Als er mooie foto's bijzitten van jullie optreden, zal ik ze doorsturen.

Groetjes,
Jeannie

Hallo Rudolf en Patricia,

We willen jullie nogmaals bedanken voor de geweldige muziek.
We hebben er erg van genoten. Vooral het brede repertoire sprak ons erg aan. Zo is er voor elk wat wils. Ook heel erg fijn dat ik zelf een nummer mocht zingen en dat de muziek toegestuurd werd zodat ik kon oefenen. Heel veel complimenten over jullie gehad en ik begreep dat er zelfs al contact geweest is om weer naar Elspeet te komen. We weten waar we zijn moeten als we nog eens muziek willen.

groet Gert en Jannette

Hallo Patricia en Rudolf.

Langs deze weg willen wij jullie nog complimenteren met de manier waarop jullie ons feest gestalte hebben gegeven!!!! Ondanks het feit dat het een relatief 'klein' gezelschap was hebben jullie gezorgd voor een zeer goede sfeer met jullie fantastische optreden!!! Inmiddels hebben wij vele positieve reacties gehad en daar hebben jullie een geweldige bijdrage aan geleverd. Mede daarom was het een geslaagde , erg gezellige avond voor ons.

Met zeer veel dank en onze hartelijke groeten uit Ede.
Reina en Ton.

Hoi Rudolf en Patricia,

Het is bijna alweer een jaar geleden, ons geweldige feestje! Er wordt hier nog steeds over jullie gesproken. Leuk he! Het was ook een geweldig succes vonden wij. De cd roms zijn nog steeds niet boven water helaas.... Maar gelukkig heb ik wel andere foto' s kunnen bemachtigen.

Groetjes,
Kitty

Hallo Rudolf en Patricia,

wij wilden jullie nog bedanken voor de fantastische muziek. Iedereen was laaiend enthousiant over jullie, geweldig!!!! De gasten vonden en vinden Patricia een hele goeie zangeres, en de gitaristen onder ons waren ook weg van jou gitaar(spel/solo) Volgend jaar op onze bruiloft mogen jullie weer voor ons samen muziek maken.

groeten,
Roel en Hedy

Lieve mensen van Love Shack,

Mede door jullie fijne muziek hebben wij,en onze grote aanhang,een grandioos feest gehad. We hebben heel veel bedankjes gehad en eigenlijk was het veel te kort.

Hartelijke groeten van ons Dick en Riny Mourits.

Goede avond Rudolf en Patricia,

Wij willen jullie bedanken voor de goed verzorgde middag en avond. De gasten waren zeer te spreken over jullie muzikale invulling en veelzijdigheid in het repertoire. Voor ieder wat wils.

Wij zullen zeker bij een volgende gelegenheid aan jullie denken.
Met vriendelijke groet,
Hr. J.P.M.Collé

Beste Rudolf en Patricia,

Wij hebben veel complimenten gekregen over de muziek. Al met al was het, mede door jullie inzet, een geslaagd feest. Hartelijke groeten en wie weet, tot ziens.

Martien en Wanda

Beste Rudolf & Patricia,

Wij hebben erg van ons feest en jullie optreden genoten en vrienden & familie waren er ook heel positief over. Bij deze nogmaals van harte dank voor jullie fantastische bijdrage.

Met vriendelijke groet, Bernd ... & Dorit

Hallo Rudolf en Patricia

We hebben genoten van jullie optreden de gasten ook. Van diverse kanten hebben we complimenten gehoord voor de muziek, beter kan het toch niet! Misschien dat we elkaar nog een keer tegen komen bij bekenden. Hoe dan ook het was leuk en de muziek was goed.

We willen jullie bedanken voor de inzet en wensen jullie ook fijne feestdagen en een voorspoedig 2014

Klaas en Rick

Hoi Love Shack

Hier even een berichtje van het bruidspaar van 22-08-2014 Wij hebben genoten en willen jullie daarvoor nog even bedanken Jullie hebben er een top feest van gemaakt zo als wij dat graag hadden gezien Jullie waren echt top dus bij deze bedankt.

Voor de mensen dien nog twijfelen over deze band GEWOON DOEN!!!!!

Groet
Michael & Irene

Hallo Rudolf.
We hebben de CD ontvangen , beluisterd en waren aangenaam verrast m.b.t de kwaliteit!!! We nemen binnenkort contact met je op. Met een vriendelijke groet uit Ede. Ton en Reina.

Hallo Rudolf en Patricia, Wij hebben van jullie genoten en we hebben enkel positieve reacties gehoord. Het zou zo maar kunnen dat we jullie op een feestje van vrienden van ons weer terug zien. Dat zou leuk zijn!
Nogmaals dank en een hartelijke groet van Leo en Olly

Hallo Rudolf,
ik heb over jullie zulke goeie reacties gekregen. Door jullie is mijn avond ook een topper geworden. Een goed muziekkoppel zijn jullie. Zal leuke foto's doorsturen.

Groetjes, Trudy

Goede middag Rudolf,
Nogmaals bedankt voor de geweldige muziek. Iedereen die ik naderhand gesproken heb was enthousiast. Jullie hebben voor jezelf goede reclame gemaakt! Tot een volgende keer.

Groet, Ronald

Hallo,

We zijn binnenkort 40 jaar getrouwd en zoeken nog muziek voor de avond. De site van jullie is prachtig en ook de muziek en zang.

Hallo Rudolf,

We hebben erg genoten van de muziek. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. Groeten, Carla

Hoi Rudolf,

Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke bruiloft. We hebben alleen maar positieve reacties op jullie optreden gehad en er werd zelfs gedanst door mensen die normaal nooit dansen.
Veel succes met jullie verdere optredens.

Groeten, Roland en Petra.

dag Rudolf

wij hebben een geweldige avond gehad hoor en niet in het minst door jullie muzikale bijdrage wij waren heel tevreden over de kwaliteit en inbreng
Grt
Jan

Hallo Patricia en Rudolf,

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het fantastische optreden bij het huwelijk van mijn dochter en schoonzoon. Jullie hebben er zeker tot bijgedragen dat het een geslaagd feest is geworden. Ook de reacties van de gasten was overweldigend.

Groeten, Bert Wentink (vader van de bruid)

Beste Patricia en Rudolf,

Zo blij dat wij jullie hebben geboekt voor het optreden in ons cafe de Goede Stek voor ons 20-jarig bestaan en de verjaardagen van Marjon en mezelf! Alleen maar lovende berichten van onze klanten, jullie hebben er voor gezorgd dat het een onvergetelijke avond is geworden.

Wij gaan jullie zeker nog terug zien in ons cafe,fantastisch leuk!! Groeten van ons beide,
Marjon en Jaap Goede.
Landsmeer

Beste Patricia en Rudolf.

Ik wil jullie nog heel heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we mede dankzij jullie beleefd hebben. Het was een avond die voorgoed in ons geheugen gegrift staat. Niet alleen wij, maar werkelijk iedereen was vol lof over jullie, terwijl er ook drie 80-jarigen bij waren. Ik denk dat dit op termijn nog wel gevolgen heeft voor jullie.

Nogmaals heel erg bedankt, we hebben genoten.
Groet Ellen van Bendegom & Thea Krikke

Hallo Love Shack,
Wij willen jullie bedanken voor de perfecte muzikale avond die jullie ons bezorgd hebben.
Iedereen, maar dan ook iedereen was zeer te spreken over jullie repertoire en de uitvoering daarvan.

Nogmaals heel bedankt namens Martha en Jan. 08-05-2011 te Assendelft.

Hallo Love Shack,
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de muzikale bijdrage die ons verjaar/huwelijksfeest 65/45 tot een onvergetelijke hebben gemaakt. Jullie zijn een geweldig duo en we hebben veel complimenten mogen ontvangen over de muziek van Love Shack en de compleetheid van het repertoire.

We hebben de hele week nog nagenoten van een voor ons bijzondere dag, die slecht begon [ivm ziekenhuisopname] maar super eindigde . Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen en hopen bij een volgende gelegenheid weer een beroep op Love Shack te doen.

Met muzikale groeten,
Cees en Aly Gremmen

Beste mensen van Love shack,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het TOP optreden op onze bruiloft! Wat hebben we gedanst!
Jullie hebben goed ingespeeld op het dansende publiek en waren erg flexibel, een verzoeknummer of even iets langer doorspelen of de pauze iets anders, echt super!!!! Fijn dat jullie aan al onze wensen gehoor hebben gegeven.
Wij stonden echt versteld dat jullie het zo konden brengen alsof er een complete band staat spelen! Jullie waren echt goed en professioneel.
BEDANKT!
Groetjes van Joost en Mirjam

Hi Rudolf,
Was een super feest, alles weer normaal nu.
Nogmaals bedankt voor de geweldige muziek!
J&E

Hoi Rudolf

Ik vond Love Shack heel erg leuk zal ze zeker nog een keertje boeken

groetjes jan
cafe 't Karrewiel

Hallo loveshack!

Wat hebben we genoten van jullie! Onze vrienden en familie vonden jullie muziek ook geweldig en de karaoke tussendoor was ook erg leuk! Hartstikke bedankt voor alles en hierbij 2 fotootjes die we erg leuk vonden!

Hartelijke groeten Ton en Dia van Veen

We hadden hier altijd Paul Vlaar op feestjes, maar ik ben erg tevreden dat we jullie gekozen hebben.
Met een duo heb je toch wat meer variatie in de zang. Het klonk erg goed. En een prettig geluidsvolume. Niet zo hard dat je niet meer met elkaar kunt praten, maar toch lekker de muziek kunt beleven. Iedereen vroeg, waar heb je die nou vandaan. Via internet zei ik dan. Was ook best wel een beetje spannend, omdat we geen gelegenheid hadden een presentatie bij te wonen. Maar mijn verwachtingen zijn helemaal uitgekomen. Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen.

Pe en Marja

Hallo Rudolf,

Mijn man en ik hebben jullie op een bruiloft zien spelen en mijn man zei toen meteen "als ik ooit nog ns een feest geef, wil ik deze band hebben". Dus toen we dit verrassingsfeest organiseerden voor z'n verjaardag, hoefden we niet lang na te denken over de muziek.

Monique en Jan

Hoi Love Shack,

Hartstikke bedankt voor de geweldige muziek. Iedereen was lekker aan het dansen en het was een geweldig feest! Jullie speelden de juiste nummers op het juiste moment. Onze verwachtingen zijn helemaal waargemaakt!

Onno en Sabine

...Bedankt voor de geweldige muziek! Echt te gekke band! ...

...Ik heb jaren als fotograaf op bruiloften gefotografeerd, en en dus heel wat bandjes gezien en gehoord.
Jullie klinken echt heel lekker, we hebben er van genoten!...

gasten op de bruiloft van Onno en Sabine

We hoorden van iedereen, waar heb je die band vandaan?
We hebben echt alleen maar goede reacties gehoord. En leuk repertoire. Perfect!

Kees en Ivonne

Hallo,
Een nicht van mij heeft jullie op een feest zien spelen en vond het erg goed. Een echte aanrader zei ze. En nu we het zelf hebben gezien en gehoord kunnen wij het beamen. Patricia heeft een prachtige stem.

Chantal en Carlo

Beste mensen van Love Shack,

Jullie hebben op 29 april een optreden in Bar Dancing Kameleon in Appingedam. Wij verheugen ons op jullie komst. Ook bij deze prettig kennis te maken! (...) Ik zag dat jullie een behoorlijk repertoire hebben, fantastisch (...) Graag tot ziens op 29 april. We hebben er zin in.

swingende groet,

Gert Woering
DJ Kameleon

Hallo Love Shack,
Bedankt weer!
Het was een groot feest, langer dan ooit.

Peter Vossen
Stayokay Ameland

Hee Love Shack!
Het was een goeie avond!! Ik heb weer lekker gedanst op jullie muziek! En ik moest ook erg lachen om de onverwachte bijdrage van Janette! Jullie hadden veel plezier samen, dat spatte ervan af en Thinka vond het echt helemaal geweldig,zoals jij al had voorspeld! Echt goed man!

Groetjes,
Anne Marie

Beste Rudolf,
ik vond het erg gezellige en leuke muziek. Het was inderdaad erg druk, drukker dan normaal. Ontzettend bedankt weer!
Groeten,
Hanneke
(Nieuwjaarsreceptie gemeente Alkmaar)

Hallo Rudolf

Hier even een berichtje uit Bilthoven
We wilden jullie even laten weten dat we een geweldige avond hebben gehad dankzij jullie optreden in het oude tolhuys in utrecht.
Het was reuze gezellig, en de gasten hebben zich prima vermaakt. Hoop dat jullie dat ook hebben ervaren, en wensen jullie nog veel gezellige avonden en succes toe.

Groetjes Gert en Dicky Biljard.

Hallo,
Twee jaar geleden hebben jullie opgetreden tijdens de bruiloft van onze vrienden Norbert en Imelda van Rooyen. Dat was zo geslaagd dat we, nu we zelf gaan trouwen, heel graag willen nagaan of jullie ook ons feest zouden kunnen opluisteren.
Wouter & Ingeborg